Beschrijving en faciliteiten

Een ruime vakantiewoning met prachtig privé zwembad in de urbanisatie Cabanyes in Calonge en eigen laadpaal voor uw elektrische auto. De woning bevindt zich aan het einde van een kleine doodlopende weg waardoor het erg rustig gelegen is. 

Casa Calonge is via de voordeur vanaf straatniveau bereikbaar. Eenmaal binnen is alles op hetzelfde niveau. De woning is geschikt tot 10 personen. Het huis beschikt over 5 slaapkamers waarvan 3 inclusief airconditioning, 4 badkamers, een eethoek, volledig uitgeruste keuken en een lichte woonkamer. 2 van de slaapkamers zijn enkel via buiten te bereiken en hebben ieder een eigen badkamer. Vanuit de woonkamer en de 3 slaapkamers boven stap je direct op het zonnige terras met overkapping waardoor je tijdens de hete dagen in de schaduw kunt zitten met uitzicht op het zwembad en de vallei. 

Daarnaast biedt de woning parkeergelegenheid voor 3 auto’s en 1 laadpaal. Het zwembad en de grote groene tuin is vanaf het terras middels een trap te bereiken. Het zwembad wordt voor de iets koudere dagen verwarmd middels een warmtepomp en zonnepanelen. 

 

Belangrijke informatie

Casa Calonge accepteert geen vrijgezellenfeesten en soortgelijke evenementen.